Bodrum Kitap Günleri Devam Ediyor

featured

BODRUM HABER- Bodrum Kitap Günleri etkinliği devam ediyor. Herodot Kültür Merkezi’nde gerçekleşen etkinlik pek çok yazar ve okuyucuları bir araya getirme şansı veriyor.

Bodrum Kitap Günleri etkinliğinin 2. Gününde Bodrum Belediyesi Özel Kalem Vekil Müdürü Çağdaş Uyar, “Bodrum’da Yerel Siyaset” isimli ilk kitabını okuyucuları için imzaladı.  Uyar şunları dile getirdi; “Bu kitap aslında yüksek lisans teziydi. Yayınevinin isteği üzerine yüksek lisan tezim kitaplaştırıldı. Bu çalışmayı yaparken Bodrum’da ki otuza yakın eski yerel siyasetçi ile görüştüm. Bodrum’da gerçekten siyaset tarihi ile ilgili kaynak eksikliğini fark ettim. Bunun üzerine bu görüşmeleri gerçekleştirdim. İnsanlar tarafından güzel eser çıktığını söylüyor, beğeniyorlar. O dönemde ismi geçen kişilerin büyük çoğunluğu olumlu ya da olumsuz yorumlar yazmış bile olsa çok beğenerek okudular ve beğenerek bana teşekkürlerini ilettiler. O yüzden herkesin okumasını dilerim. Özellikle Bodrum’da siyasetle ilgilenecek herkesin Bodrum’un sosyolojik hafızasını bilmesi açısından önem arz ediyor. Çünkü Bodrum’da yapılan değerlendirmelerin birçoğu geçmişteki mücadelelerin bugüne yansımasıydı. O yüzden herkesin okuyup bir şeyler bulabileceğini düşünüyorum” dedi.

Bodrumlu yazar, ressam ve kaptan Özgün Ünlü etkinlikte okuyucuları ile bir araya geldi. Ünlü, “İlk kitaplarım ile katılıyorum ama 5 yıldır yazıyorum. İstismarın iki yüzü adlı kitabımda çocuklarımız için gençlerimiz için bir kitap yazdım. Her türlü istismara değinilen bir kitap. Kitap günlerimiz çok güzel oldu. TÜYAP’tan geliyorum ama çok daha güzel oldu. Daha samimi. Yazarlarımız çok güzel ve Bodrum’un havası güzel. Dünyanın en güzel yerinde yaşıyoruz. Bodrum, dünyanın harikası olan bir yer. Herkesi kitap fuarına bekliyoruz” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bodrum Kitap Günleri Devam Ediyor
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!