1. Haberler
  2. Siyaset
  3. MBB Başkan Aday Adayı Muhammet Tokat Bodrum’da Ziyaretlerde Bulundu

MBB Başkan Aday Adayı Muhammet Tokat Bodrum’da Ziyaretlerde Bulundu

featured

BODRUM HABER – Muğla Büyükşehir belediye başkan aday adayı Muhammet Tokat seçim çalışmaları kapsamında Bodrum İlçe Başkanlığına ziyarette bulundu. Bodrum ilçe binasında gerçekleştirilen ziyarette kendisini ilçe başkanı Tuna Işın ve partililer karşıladı. Muhammet Tokat konuşmalarına şu şekilde başladı.” Hepinizi saygı ile selamlıyorum, bana zaman ayırıp burada toplandığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Sizlerle akla ve vicdana hitap eden bir sohbet için geldim. Bodrum bizim kardeş ilçemiz. Ayağımızın eksik olmadığı sık sık örgütümüz olsun belediyemiz yada halkla istişare içinde olduğumuz ilçemiz. Bir yanda Milas belediye görevim devam ediyor. Bugün ve yarın Bodrum’a Cuma günü menteşe ziyaretim ile bu süreci tamamlamış olacağım. Biz CHP olarak çağdaş olarak içi en dolu partisi diyebiliriz. Ama seçim zamanı işin şekli biraz değişir. Ben o sebeple aday olma sebebimi anlatmaya çalışıyorum. Bugüne kadar Büyükşehir’de bir başkanımız vardı ancak bu seçimlerde aday olmayacağını açıklaması üzerine kendisini de ziyaret ederek aday olmak istediğimi belirttim. Ben aslında tüm hazırlığımı, bütün niyetimi bir dönem daha Milas’a devam etme üzerine oluşturmuştum ama şartlar farklı gelişti. Başkan, aday olmayacağını açıklayınca bir değişim ihtiyacı, değişim gerçeği ortaya çıktı. Haliyle Milas’ta da arkamda çok arkadaş yetişti. Onların da önünün açılması beklentisi içerisindeler çünkü halkın karşısına dördüncü defa çıkacağım. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanımızla görüştükten sonra iki gün düşündüm ve aday adayı oldum” dedi.

Milas’ta üç dönem üst üste belediye başkanlığı yapan Muhammet Tokat ise 35 yıldır aktif bir üyesi olduğu partide gençlik kolları başkanlığı, belediye meclis üyeliği, ilçe başkanlığı, belediye başkanlığı görevlerinde bulunduğunu anlattı.  Milas’ın Türkiye’de köy sayısı en fazla olan ilçe olduğunu ve yoğun bir belediyecilik dönemleri yaşadıklarını dile getiren Tokat, “Benden sonra gelecek belediye başkanlarının işi kolay. Köylerde Milas Belediyesi’nin yapacak olduğu çok fazla iş kalmadı. Milas merkezde şimdi tüm kurumlar altyapı çalışmaları yapıyor. Milas, tarihinin en çok yatırım aldığı dönemi yaşıyor. Bu hizmet almanın yanındaki en büyük başarısı, bu koordinasyonun sağlanmış olması. Bizden sonra geleceklere altyapı anlamında hiçbir sorun bırakmıyoruz.” dedi.  

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
MBB Başkan Aday Adayı Muhammet Tokat Bodrum’da Ziyaretlerde Bulundu
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!