Bodrum’da Çıkan Yangına Müdahale Devam Ediyor

featured

BODRUM HABER – Bitez mahallesinde faaliyet gösteren bir izolasyon firmasında çıkan yangın büyüdü. Yangını söndürebilmek için çok sayıda ekip olay yerine yönlendirildi. Yangın ekiplerin  yoğun çalışmaları sonucu kontrol altına alındı.

Edinilen bilgiye göre öğle saatlerinde Bitez Mahallesi Beylikkırlar mevkiinde faaliyet gösteren bir izolasyon firmasında yangın başladı. Kısa sürede büyüyen yangın, işletme bahçesindeki izolasyon malzemelerine sıçradı. Çevrede bulunan diğer işletmelerinde büyük tehlike içinde olduğu yangına ihbar üzerine çok sayda ekip yönlendirildi. Belediye hizmet müdürlüğü su tankeri de olay yerine sevk edildi.  Yangından çıkan siyah dumanlar, Yarımada’nın geniş bir bölgesinden görüntülendi.  İhbarın ardından itfaiye, sağlık, polis ve zabıta ekipleri, bölgeye sevk edildi. Yangının çevredeki diğer binalara da sıçramaması için ekiplerce yapılan  çalışmalarının ardından yangın kontrol altına alındı.  Bölgede kimyasal izolasyon malzemelerinin tutuşması ile büyüyen yangın kontrol altına alınarak soğutma çalışmaları yapıldı. Muğla Büyükşehir belediyesi ekiplerince ilk yapılan incelemede çok hızlı yanan polipan maddelerine sıçrayan kıvılcımlar sebebi ile yangının rüzgarla yandaki konteynere sıçraması sebebi ile yayılmış olabileceği tahmin edildi. Çıkan kimyasal maddelerin şahsa ait özel bir mülke gömülerek etrafa kimyasal akışın engelleneceği öğrenildi. Yangında dumandan etkilenen bazı vatandaşlara ihbar üzerine olay yerine gelen 112 acil sağlık ekiplerince ayakta müdahale edildi. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bodrum’da Çıkan Yangına Müdahale Devam Ediyor
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!