Bodrum’da Çıkan Yangında Onlarca Kanatlı Hayvan Telef Oldu

featured

BODRUM HABER – Bodrum’da işçilerin konakladıkları barakaların ve malzemelerin bulunduğu arsada yangın çıktı. Yangında ilk belirlemelere göre bölgede bakımı yapılan 20 güvercin ve onlarca kanatlı hayvanda  telef oldu.

Edinilen bilgiye göre Gümüşlük Adnan Menderes Caddesi üzerinde kiralık bir alanda yangın çıktı. İddiaya göre bir inşaat firmasında çalışan işçilerin konakladıkları  konteynerlerinin olduğu bölgede 13.00 sularında yangın çıktı. İnşaata ait kereste ve benzeri malzemelerin de bulunduğu bölgede yangın bir anda yayıldı. 112 çağrı merkezine yapılan ihbar üzerine bölgeye Bodrum Belediyesi destek hizmetleri ve temizlik işlerine ait  5 araç  ve  1 ani müdahale aracı olay yerine sevk edildi.  Destek hizmetlerin müdürü İzzet Mert Kalem olay yerine bizzat gelip soğutma çalışmalarına destek verdi.  Muğla Büyük Şehir itfaiye ekiplerine ait  5 araç ve 1 ani müdahale aracı  da ihbar üzerine olay yerine geldi. 112 sağlık ekipleri hazırda beklediği olayda Gümüşlük Jandarma ekipleri çevrede güvenliği sağladı.  İşçilerin kaldığı 3 konteyner ve kuluçka makinesinde ve çevrede bulunan çok sayıda civciv, tavuk, Hindi ve 20 adet güvercin telef oldu. Ekiplerce Maddi hasar meydana gelen yangının çıkış sebebi  araştırılıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bodrum’da Çıkan Yangında Onlarca Kanatlı Hayvan Telef Oldu
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!