Dün Çalınan Motosiklet Bu Sabah Bulundu

featured

BODRUM HABER – Bodrum’da park halindeyken çalınan motosiklet Emniyet güçlerinin hassas çalışması sonucu kısa sürede bulundu.

Bu sabah yaptığımız bir haberde çalınan motosikletin Hırsızlık anlara güvenlik kamerasına an be an yansıdığını belirtmiştik. Dün gece 23.55 sularında Konacık Başaran sokakta park halinde bulunan  48 AOU  582 plakalı motosikletini sabah park ettiği yerde bulamayan sahibi güvenlik kameralarını incelemiş Gece 23.55 sularında motosikletin park edildiği yerden çalındığını belirlemişti. Emniyet güçlerine ihbar edilen olayla ilgili yapılan hassas çalışmalar sonucunda  ekipler motosikletin bırakıldığı noktayı tespit etti. Bu sabah 07.10 gibi  Neyzen Tevfik caddesi üzerinde bir noktaya terk edilip bırakıldığı tespit edilen motosiklet sahibine teslim edildi. Motosikletine kavuşan kişi ise “depomu da yeni full’lemiştim üzüldüm. ayrıca motorun  aynaları da çalınmış” dedi. Yapılan incelemede akşam park halinde bırakılan motosikletin anahtarlarının da üzerinde olduğu tespit edildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Dün Çalınan Motosiklet Bu Sabah Bulundu
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!