Ahmet Aras Suç Duyurusunda Bulundu

featured

BODRUM HABER – Bodrum Belediye Başkanı ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Aras Bodrum’da faaliyet gösteren yerel bir sitenin sahibi tarafından tehdit edildi.

Mart Yerel seçimlerinde adaylar çalışmalarına devam ederken bir yandan da  bazı kişilerin kendileri için yaptıkları karalama haberler  ile uğraşmak zorunda kalıyor. Son yaptığı haberlerde hem Ahmet  Aras’ı hem de çevresinde bulunan Başkan yardımcısı Tayfun  Yılmaz ve Basın Yayın Koordinatöre Levent Arkan’ı hedef olarak gösteren bu kişi Başkan Aras’ı da tehdit etmekten geri kalmadı.  Başkan Aras’ı arayan ve bu kişileri görevden almazsan bende olan ses kayıtlarını sitemde yayınlarım diye tehdit ettiği iddia edilen  kişi istekleri olmayınca ses kayıtlarını yayınladı.  Ses kayıtlarının Levent Arkan’a ait olmasına, Başkan Aras ile ilgisi olmamasına rağmen ekip arkadaşlarına yönelik kurulan bu çirkin komplonun tam seçim zamanı tamamen kendisini yıpratmak ve zedelemek amacı ile yapıldığı açıkça belli olan  bu duruma Başkan Aras’ta  sessiz kalmadı. Seçim sürecinde Ahmet Aras’ı yıpratmak ve zarar vermek için yapılan bu tehditler karşısında Başkan Aras Bodrum Cumhuriyet Savcılığına giderek suç duyurusunda  bulundu.

Bodrum Sıcak Haber  ailesi olarak  Bodrum Belediye Başkanı ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras’tan konu ile ilgili bilgi alındı. Başkan Aras kendisinin bu şekilde tehdit edilir edilmez Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunduğunu adli süreç devam ettiği için fazla bir açıklama yapamayacağını beyan etti.  Başkan Aras “Yüce Türk adaletine Canı gönülden güveniyor ve  mahkemelerin gerekeni yapacağına inanıyor ve alacakları karara saygı duyuyorum” şeklinde söylemde bulundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ahmet Aras Suç Duyurusunda Bulundu
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!