CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Tamer Mandalinci Oldu

featured

BODRUM HABER – Bodrum Belediye Başkanı olan Ahmet Aras, CHP’den Muğla Büyük Şehir Belediye Başkan adayı olmasının ardından gözler Bodrum Belediye başkanı olacak aday adayına çevrildi.

MYK toplantısı sonrası PM’de yapılan oylamada, CHP’nin 31 Mart seçimlerindeki adayı 30 yaşındaki belediye meclis üyesi Tamer Mandalinci oldu. Mandalinci’nin adaylığı bu akşam yapılan PM’de onaylandı ve adaylığı kesinleşti.

Bodrum Belediye meclisinin  genç üyesi Tamer Mandalinci seçimlerde de Muğla bölgesinin en genç Belediye Başkan adayı olarak CHP’nin  Bodrum Belediye Başkan adayı oldu.

Tamer Mandalinci Kimdir;

1950’li yılların en önde gelen siyasetçisi Muğla Milletvekili ve Dış Ticaret Bakanı olarak yıllarca görev yapan Zeyyat Mandalinci’ninde  2.kuşak torunu. Turgutreis’in köklü ailelerinden Mandalicilerin bir üyesi olan Tamer Mandalinci, 27/01/1994 Bodrum Turgutreis doğumlu.

İlk, Orta ve Lise öğrenimimi Turgutreis ve Bodrum’da tamamladı. 2013 yılında Haliç Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümünde lisans eğitimime başladı. 2016 yılında Yurt Dışı Eğitim Programı ile gittiği Amerika’da, hem eğitimini sürdürdü hem de yabancı dilini geliştirdi.

2018 yılında Haliç Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümünden mezun olduktan sonra Bodrum’a dönerek, serbest mimarlık faaliyetlerine başladı. 2019 yılında yapılan Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nden Bodrum Belediye Meclis Üyesi oldu. 25 yaşında seçildiği bu görev ile, Bodrum Belediye Meclisi’ne seçilen en genç Meclis Üyesi ünvanını aldı. Meclis üyeliği süresince 2019 Yılından bu yana Bodrum Belediyesi’nin çeşitli ihtisas komisyonlarında görev aldı, Bodrum Belediyesi Belediye Başkan Vekililiği görevlerinde bulundu.

2021 yılından beri mimar Sezil Tamer Mandalinci ile evli olan Tamer Mandalinci, iyi derecede İngilizce biliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Tamer Mandalinci Oldu
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!