1. Haberler
  2. Genel Haberler
  3. Kazaya Davetiye

Kazaya Davetiye

featured

BODRUM HABER-Bodrum’da yolda bir kepçe hiçbir önlem alınmadan öylece bırakıldı.
Edinilen bilgiye göre Bitez-Ortakent bağlantı noktasında üzerinde bulunan bir sitenin yolu üzerinde yol çalışması gerçekleştiriliyor. İddiaya göre mesai bitiminin ardından çalışma için kullanılan kepçe, önünde ve arkasında hiçbir önlem alınmadan öylece bırakıldı.

İhbar hattına gelen bilgi üzerine Bodrum Sıcak Haber ekibi olay yerine gitti. Kepçenin olduğu bölgede çift şeritli olan yol tek şerite düşüyor. Kepçenin hem belli metre mesafesinde yol çalışmasına dair herhangi bir uyarı levhasının olmaması hem de çukurun bulunması adeta bir faciaya davetiye çıkarır nitelikte.
Olay yerine giden ekip kepçenin 150-200 metre kadar aşağısında ise yol çalışmasına ait başka araçların bulunduğunu ama etrafına güvenlik amacıyla şerit çekildiğini fark etti. Yeterli önlem alınmadan gerçekleştirilen yol çalışmasında vatandaşlar kepçenin adeta insanlara tuzak kurduğunu belirtti. Vatandaşlar önlem alınması gerektiği konusunda çağrıda bulundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kazaya Davetiye
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

deneme bonusu veren siteler