Adaylar Arası Sözlü Tartışma

featured

BODRUM HABER – 5. Acı Ot Festivali açılış seremonisinin ardından açılan stantları ve bölgede esnafları ziyaret eden Bodrum Belediye Başkanı ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras’a provokasyon girişimi.
Edinilen bilgiye göre, Ahmet Aras esnafı ziyaretleri sırasında Ortakent’te bulunan bir işletmede İyi Parti heyeti ile karşılaştı. Muğla Büyükşehir adayı Metin Ergun, Bodrum adayı Raşit Emir Süer ve diğer iyi partililerin bulunduğu heyetle selamlaşan Aras’a elini uzatmayan Süer’in söylemleri bir anda ortamı gerginleştirdi. İşletme önünde Ahmet Aras’ın elini sıkmayan Süer,  Bu devlete düşmanlarla yakınlaşanlarla tokalaşmam” dedi. Süer’in sözlerine sert bir dille cevap veren ve bu tür provokasyonların Bodrum’a yakışmadığını ifade eden Ahmet Aras, Ben şu anda Bodrum Belediye Başkanıyım biz bu vatanın bu milletin çocuğuyuz bu ülkeyi senden daha çok seviyoruz. Kimse benim vatan, millet, bayrak sevgimi sorgulayamaz, ağzına bile alamaz” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Adaylar Arası Sözlü Tartışma
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!