Ege Rallisinde Kızı ile Birlikte Yarıştı

featured

BODRUM HABER – Ege Otomobil Spor Kulübü (EOSK) tarafından düzenlenen ralli renkli görüntülere sahne oldu.

Marmaris Atatürk Meydanı’ndaki start seremonisi ile başlayan ve antika otomobillerinde katıldığı etkinlikte Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Aydın Ayaydın kızı Pınar Ayaydın ile etkinlikte yer aldı.

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Aydın Ayaydın, Petrol Ofisi Maxima 2024 Türkiye Ralli Şampiyonasının 2. ayağı “Ege Rallisi Marmaris”in açılışında klasik otomobil kullandı. Ayaydın’a kızı Pınar Ayaydın Talay da eşlik etti.
Ralli’nin Marmaris turizmi için önemli bir değer olduğunu belirten Ayaydın, “Serkan Yazıcı ile 1 Nisan’dan sonra kollarımızı sıvayacağız, hizmet yarışı için çaba göstereceğiz. Muğla’nın tamamına hizmeti ulaştıracağız.” dedi.
Ayaydın, Muğla’yı 12 ay yaşayan cıvıl cıvıl bir şehir haline getirecek projeler hayata geçireceklerini belirterek ‘Göreceksiniz Muğla’nın tamamını sergi, konser, festival ve etkinliklerle canlı bir şehir yapacağız. Beceriksiz ve vizyonsuz mevcut yerel yöneticiler Muğla’yı içine kapanık bir şehir haline getirmişler. Biz bu şehre tekrar kaybettiği ruhu geri kazandıracağız.’ diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ege Rallisinde Kızı ile Birlikte Yarıştı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!