Mandalinci’den Sokak Hayvanları İçin Refah Sözü

featured

BODRUM HABER- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bodrum Belediye Başkan Adayı Tamer Mandalinci, Bodrum Kent Konseyi Hayvanların Yaşam Hakkını Koruma Çalışma Grubu’nca hazırlanan “Sokak Hayvanlarının Refahı İçin” protokolüne imza attı.

Başkan Adayı Mandalinci, Bodrum Belediyesi’nin İslamhaneleri Mahallesi’nde bulunan sokak hayvanları bakım ve rehabilitasyon merkezinde, Kent Konseyi Hayvanların Yaşam Hakkını Koruma Çalışma Grubu üyeleri İnci Kutay, Efsa Verdön, Behçet Hak ve Avukat Oğul Günay ile bir araya geldi.

Çalışmaları hakkında bilgi veren Kent Konseyi üyeleri, bakım ve rehabilitasyon tesisin durumu, kapasitesi, eksikleri ve geliştirilmesi gereken yönlerine yönelik görüşlerini aktardı, iş birliğinin önemine dikkat çekti. Başkan Adayı Tamer Mandalinci ise STK’ların katılımı ve görüşlerini her konuda önemsediklerini aktararak, Bodrum’un geleceğine yönelik projelerde olduğu gibi patili dostlar için yapılacak her türlü çalışmada da ortak hareket edeceklerini ifade ederek sokak hayvanları için hazırladığı projeler hakkında bilgiler aktardı.

Mandalinci, “hayvanların barınaklarının fazlalaştırılması ve şartlarının iyileştirilmesi”, “veterinerlik hizmetleri”, “kaçak üretme, dövüştürmeyle mücadele” gibi konulara ilişkin sokak hayvanlarının refahına yönelik hazırlanan protokole imza attı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Mandalinci’den Sokak Hayvanları İçin Refah Sözü
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!