Siteye Ait İskelede Kumlama Çalışması

featured

BODRUM HABER – Bodrum’da bir siteye ait olduğu belirtilen iskelenin inşaat çalışmalarında  yapılan kumlama çalışması sahilin kirlenmesine neden oldu.  Bodrum Sıcak Haber ihbar hattına vatandaşlar tarafından yapılan ihbar da denizin ve sahilin inşaat çalışmaları yapan kişiler tarafından kontrolsüz şekilde yaptıkları işlemler sebebi ile çevrenin kirlendigi balıkların öldüğü görüldü.

İddialara göre Yalıkavak Küdür mevkiinde bir siteye ait olan iskelede kumlama çalışması yapılıyor.
Edinilen bilgiye göre Yalıkavak Küdür mevkiinde kumlama çalışması yapılıyor. Bodrum Sıcak Haber ihbar hattına ihbarda bulunan vatandaş ise şunları dile getirdi; “Denizin dibi gördüğünüz gibi simsiyah ve ölü balık mevcut. Bunun nedenini bilemiyorum. Denizin dibi simsiyah. Biz ihbarda bulununca burada çalışan doğa katili arkadaşlar bölgeyi terk ettiler. Kumlama makinesi ise hala burada. Bu arkadaşlar maalesef doğa katliamı gerçekleştirdiler ve kaçtılar. Biz emniyet ve sahil güvenliği bölgeye bekliyoruz. Cihaz üzerinde hala basınç var. Ortalık bu halde. Bu tip durumlara izin verilmemesini bundan sonraki süreçte belediye başkanı her kim olursa olsun artık bu manzaraların yaşanmasını istemiyoruz. Bu tesisi de gerekli cezanın yazılmasını istiyoruz” açıklamalarında bulundu.
İhbarda bulunan kişi olay yerine sonrasında sahil güvenlik ve polisin geldiğini belirtti ve “Bodrum Belediyesi Zabıta ekiplerinin gelmesini bekliyorlar. Herkes burada. Umarım gerekli işlemler yapılır. Deniz içerisinde de kumlamadan ötürü düşen metal parçalar var. Bu denize şu an yalınayak giremezsiniz” dedi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Siteye Ait İskelede Kumlama Çalışması
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!