Bahane Değil iş Üretene Görevi Verin

featured

BODRUM HABER – İYİ Parti Bodrum Belediye başkan adayı Raşit Emir Süer, Bodrum’un kaybedecek bir günü bile olmadığını, bu seçimlerin Bodrum için hayati önem taşıdığını, Bodrumlular’ın bahane üretip hayal satanlara değil, iş üretecek kadrolara görev vermesi gerektiğini söyledi.

Yoğun seçim çalışmalarına devam eden İYİ Parti Bodrum Belediye başkan adayı Raşit Emir Süer, gittiği her yerde gördüğü ilgi için çok mutlu olduğunu, vatandaşların kendisini umut olarak gördüğünü söyledi. Gencinden yaşlısına, sivil toplum kuruluşlarından öğrencilere kadar Bodrum’da herkesle görüştüğünü söyleyen Süer, vatandaşların belediye hizmetlerinden son derece mutsuz olduğunu, artık bahaneden çok hizmet görmek istediklerini kendisine aktardıklarını söyledi.

BODRUM İÇİN HİÇ DURMADAN ÇALIŞACAĞIZ

Yapı olarak işkolik bir insan olduğunu söyleyen Raşit Emir Süer, “genç yaşımda iş hayatımda büyük başarılar elde ettim. Bu başarımı çok çalışmama borçluyum. Bodrum belediye başkanlığımda da  benim gecem gündüzüm olmayacak. Çünkü Bodrum’da yapılması gereken çok fazla iş var. Bu cennet ilçe sorunlara boğulmuş. Nefes alacak yeri kalmamış. Hizmet üretmesi gerekenler hep bahane üretmişler. Bodrum’u değil sadece kendi menfaatlerini düşünmüşler. Şimdi aynı kişiler çıkıp; “Bodrum’u düzelteceğiz” diyorlar. Resmen benim sevgili Bodrumlu kardeşlerimle dalga geçiyorlar. Bu zamana kadar yapamadıklarını bundan sonra da yapamayacaklar. Yine bahane üretecekler. Bodrum buna mecbur değil. Raşit Emir Süer ve arkadaşları bahane değil iş üretecek, Bodrum bu kısır döngüden çıkıp rahata kavuşacak. O yüzden sevgili Bodrumlular’a sesleniyorum; bahane değil iş üretene görev verin, hepimiz el birliğiyle Bodrum’u kurtaralım” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bahane Değil iş Üretene Görevi Verin
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!