Play Off’da ilk Maçlarına Çıkıyorlar

featured

BODRUM HABER – Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’ni 30 maçta 26 galibiyet alarak ikinci sırada bitirip Süper Lig yolunda play off’lara kalan takımımız için bu hafta sonu yeni bir heyecan başlıyor. 2023-2024 sezonu play off çeyrek final ilk maçında 30 Mart 2024 Cumartesi günü saat 15:00’de kendi sahamızda Emlak Konut Gelişim Kadın Basketbol Takımı ile karşı karşıya geleceğiz.

Yeni sezonda Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde mücadele etmeyi hedefleyen takımımız için tüm fedakarlıkları üst seviyede yaptığımız bu sezonda nefeslerimizi kesen birçok karşılaşmaya tanıklık ettik. Play Off’larda da seyir zevki veren karşılaşmalara şahitlik edeceğimize yürekten inanıyoruz; bütün takımlarımıza centilmenlik ve rekabet içinde geçecek güzel maçlar diliyoruz.

Bu hafta oynayacağımız Emlak Konut Gelişim maçında Play Off’lara iyi bir başlangıç yapmayı hedefledik, çalışmalarımızı bu yönde sürdürdük, başarımızı taçlandırmak ve Süper Lig’de yer almak için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadık. Sporcularımız ve Teknik ekibimiz bu maç için çok iyi hazırlandılar, bu maçı kazanıp yarı final ve final maçlarına devam edeceklerine inanıyorlar.

Ülkemiz için önemi ve birleştirici gücü çok büyük olan Türk Basketbolunu ve bu doğrultuda Türk sporunu her daim desteklemeye devam ediyoruz, Bodrum halkından tam destek göreceğimize ve salonun dolu olacağına da inanıyoruz. Ayrıca seçimlerin arifesinde oynayacağımız bu önemli maçımızda, siyasi görüşü ne olursa olsun tüm adaylarımızı salona destek olmaya bekliyoruz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Play Off’da ilk Maçlarına Çıkıyorlar
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!