Bodrum’da Zehir Skandalı: 5 Köpek ve 2 Kedi Zehirlenerek Öldürüldü”

image_750x_662e28ae1319e.jpg

BODRUM HABER – “Bodrum’da, Yalıçiftlik Mahallesi’nde meydana gelen olayda, kimliği belirsiz kişi veya kişilerce 5 köpek ile 2 kedi zehirlendi. Hayvanlardan 3’ü hayata tutunurken, maalesef 4’ü yaşamını yitirdi. Zehir, bir ay önce mahalleye taşınan Gizem Sümer’in köpeğine bırakıldı. Sümer, köpeğini ölü bulduktan sonra evinin çevresinde bir köpek ile bir kedi daha ölü halde buldu.

Sümer’in komşusunun 3 köpeği de zehirlendi ancak sahipleri erken fark edip köpeklerine zeytinyağı içirerek kurtardı. Aynı bölgede inşaat işçileri tarafından da bir kedinin ölü bulunduğu öğrenildi.

Olayla ilgili konuşan Gizem Sümer, ‘Ben Yalıçiftlik’e yeni taşındım. Bir ay oldu. Dün maalesef köpeğimi ölü buldum, zehirlenmiş. Dün akşam da bir tane ölü kedi buldum. Bu sabah evimin bahçesinin yukarısında bir ölü köpek daha buldum. Bir komşumun 3 tane köpeğini zehirlemişler. Onlar fark edip zeytinyağı içirmişler. Kusunca iyileşmişler, bir tanesi pek iyi değilmiş. Onlara köylülerden birisi, köpeklerini öldüreceğini söylemiş fakat kim yaptı, nasıl oldu hiç bilmiyorum. Kameralara bakacağım ama ben başka hayvanların da bu şekilde ölmesini istemiyorum. Elimden ne geliyorsa yapmak istiyorum. Bodrum Belediyesi Veterinerlik İşleri Müdürlüğü’nden gelip ölü köpekleri aldılar. Otopsi yapmaları gerekiyor çünkü,’ dedi.”

Exit mobile version