Milas’ta Minibüslerin Çarpışması Sonucu 14 Kişi Yaralandı

featured

BODRUM HABER – Muğla’nın Milas ilçesinde, Milas-Yatağan karayolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında, iki minibüs çarpıştı ve 14 kişi yaralandı. Kazanın, Milas istikametinden Muğla istikametine seyir halindeyken, kıyılama mevkiinde karşı yönden gelen başka bir minibüs ile yaşandığı belirtildi. Çarpışmanın etkisiyle her iki araç da orta refüje savruldu.

Kaza sonrasında bir minibüs alev alarak, yangın diğer araca da sıçradı. Yangın nedeniyle her iki araç da tamamen kullanılamaz hale geldi. Olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ekibi ve emniyet güçleri sevk edildi. Trafik kazası nedeniyle Milas’tan Muğla istikametine giden yol geçici olarak trafiğe kapatıldı.

Yaralılardan 13’ünün durumu iyi olarak bildirilirken, bir kişinin durumu ağır. Yaralılar, ilçede bulunan hastanelere kaldırıldı. Yangından etkilenen araçlar, çekici yardımıyla yoldan kaldırıldıktan sonra yol trafiğe tekrar açıldı.

Emniyet güçleri, kazayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Milas’ta Minibüslerin Çarpışması Sonucu 14 Kişi Yaralandı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!