1. Haberler
  2. Asayiş Haberleri
  3. Başkasının Evini Kendi Evleri Gibi Kullanıyorlar

Başkasının Evini Kendi Evleri Gibi Kullanıyorlar

featured

BODRUM HABER – Konacık Çırkan mahallesinde yaşanan olayda 2 şahsın rahat tavırlarla bir ikametin bahçesine girip sırt çantasını alıp götürdükleri anlar, güvenlik kamerasına yansıdı.

Edinilen bilgiye göre olay  Çırkan Mahallesi Barbaros Hayrettin Sokak’ta meydana geldi. Geçtiğimiz  hafta gece saatlerinde sokaktaki 3 katlı binanın bir süredir boş olan 2’inci katında, aralarında aranan şahısların da olduğu kişilerin ev sahibinin bilgisi dışında yaşamaya başladığı ihbarını alan polis, bahse konu binaya gelmiş, Polisin geldiğini fark eden ikametteki bir kadın ile çeşitli suçlardan arandığı öğrenilen bir erkek şahıs, balkondan atlayarak  olay yerinden uzaklaşmışlardı

Sabah erken saatlerde aynı yerde yaşanan ve güvenlik kameralarına yansıyan olayda ise kimliği belirsiz 2 şahsın siyah bir otomobille bölgeye geldiği görüldü. Şahıslardan biri geçen hafta polis baskının yaşandığı evin kapısına giderek kontrol etti.  2 şahsın daha sonra bahse konu binanın yan tarafındaki binaya ağızlarında sigara ve rahat tavırlarla girdikleri görüldü. Bir süre ikametin bahçesinde vakit geçiren şüpheliler, bahçedeki sırt çantasını alıp yine rahat tavırlarla olay yerinden uzaklaştılar. İkamet sakinleri ise sabah uyandıklarında önce etraftaki çamurlu ayak izlerini fark etti. Daha sonra içerinde çeşitli malzemelerin olduğu sırt çantasının yerinde olmadığını gördüler. Aynı hafta içinde 2’nci kez yaşanan olay ile ilgili mahalle sakinleri şüphelilerin bir an önce yakalanıp adalete teslim edilmelerini istediklerini belirttiler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başkasının Evini Kendi Evleri Gibi Kullanıyorlar
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

deneme bonusu veren siteler