1. Haberler
  2. Asayiş Haberleri
  3. Bıçaklı Saldırgan Tutuklanarak Cezaevine Gönderildi

Bıçaklı Saldırgan Tutuklanarak Cezaevine Gönderildi

featured

BODRUM HABER – Bitez’de önceki gece 5 yerinden bıçaklanarak ağır şekilde yaralanan market işletmecisi Hakan K.’nın tedavisi yoğun bakımda devam ediyor. Olayda Hakan K’yi bıçakla yaralayan kişi ise  tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Meydana gelen olayda önceki gece Bitez Gavaklısarnıç Caddesi’nde marketin yeni işletmecisi Hakan K.’yi  yaralayan Erhan İ. isimli şahıs, marketi 4 ay önce kadın arkadaşından devralan Hakan K. ile tartışmaya başlamış, çıkan olayda, Hakan K.’ aldığı 5 bıçak darbesi ile yaralanmıştı.  İhbar üzerine gelen ekiplerce sevk edildiği Bodrum’da Devlet hastanesinde ilk müdahalesi yapılan Hakan K., daha sonra ileri tetkik ve tedavi amacıyla Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Yoğun bakımda tedavisi süren yaralının durumunun iyiye gittiği öğrenildi.  Saldırgan Erkan İ. ise çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bıçaklı Saldırgan Tutuklanarak Cezaevine Gönderildi
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

deneme bonusu veren siteler