Katil Zanlısı Almanya’da Yakalandı

Screenshot_20240507-152909~2

BODRUM HABER – Geçtiğimiz Kasım ayında Bodrum’da Rus anne ve kızını vahşice öldüren Andrej Kuslevic(47), aylar sonra Almanya’da yakalandı. Bu

Geçtiğimiz Kasım ayında meydana  gelen olayda Bodrum’da emlakçılık yapan Irina Dvizova ile kızı Dayana Dvizova’dan haber alamayan ve anne ile kızının yaşadığı evde kan izlerine rastlayan arkadaşlarının ihbarı üzerine 28 Kasım günü yapılan aramada, ikilinin cesetleri İçmeler mevkisi Tavşanburnu yolu kenarında uçurumda bulunmuştu. Anne ve kızının cenazeleri, Rusya’da toprağa verilmişti.

Soruşturmanın devamında Rus kadının, paralı asker olduğu öğrenilen eski eşi Andrej Kuslevic’in (47) 20 Kasım 2023 günü Litvanya plakalı bir araçla Edirne Hudut Kapısı’ndan Türkiye’ye giriş yaptığı, Bodrum’da bir otelde konaklayıp ilçeden Irina Dvizova’ya ait araçla ayrıldığı, 24 Kasım 2023 günü de Irina Dvizova’dan doğan oğlu M.K. (5) ile Ankara Esenboğa Havalimanı’ndan Fransa’ya, oradan da Litvanya’ya geçtiği tespit edildi. Katil zanlısı için kırmızı bülten çıkarıldı. 

Kırmızı bültenle aranan  katil zanlısı Alman Federal Polisince  Prag’dan Münih’e giden bir otobüste yapılan sınır kontrolü sırasında yakalandığını açıkladı. O tarihten beri kaçak olan Litvanya vatandaşı, gözaltına alındı. Nürnberg’de görülecek davanın ardan katil zanlısı hakkında karar verileceği öğrenildi.

Exit mobile version