1. Haberler
  2. Asayiş Haberleri
  3. Kendi Evleri Gibi Girip Yerleştiler

Kendi Evleri Gibi Girip Yerleştiler

featured

BODRUM HABER – Konacık Çırkan mahallesinde kendilerine ait olmayan bir eve girip yerleşen şahıslara operasyon düzenlendi. Operasyonda 1 kişi yakalanırken 2 kişi kaçmayı başardı.

Edinilen bilgiye göre, olay gece yarısı Çırkan Mahallesi Barbaros Hayrettin Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, Barbaros hayrettin Sokakta bulunan 3 katlı binanın bir süredir boş olan 2’inci katında, aralarında aranan şahısların da olduğu kişilerin ev sahibinin bilgisi dışında yaşamaya başladığı ihbarını yapıldı. İhbar üzerine Polis bahse konu binaya operasyon düzenledi. Polisin geldiğini fark eden ikametteki bir kadın ile çeşitli suçlardan arandığı öğrenilen bir erkek şahıs, balkondan atladı. Yan taraftaki binaların bahçelerine giren şüpheliler, koşarak kaçmayı başardı. Polis, ikametteki üçüncü şahıs olan Y.D.’yi gözaltına aldı.

Aynı ikamette sabaha karşı bir kovalamaca daha yaşandı. Olayın tedirginliği ile sabaha kadar uyuyamayan vatandaşlar, sabaha karşı 04.00 sularında bahse konu eve 2 kişinin girip ellerinde ışıklarla evin içerisinde bir şeyler aradığını ifade ettiler.  Vatandaşların 112 çağrı merkezine yaptıkları ihbar sonrasında polis ekibi olay yerine gelip ev ve çevresini kontrol etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kendi Evleri Gibi Girip Yerleştiler
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

deneme bonusu veren siteler