1. Haberler
  2. Genel Haberler
  3. 469 Özel Güvenlik Görevlisine Eğitim Verildi

469 Özel Güvenlik Görevlisine Eğitim Verildi

featured

BODRUM HABER –  Muğla İl Jandarma Komutanlığı, Koruma Şube Müdürlüğü koordinesinde 469 özel güvenlik görevlisine eğitim verildi. Eğitim, Özel Güvenlik Kısmı ile KOM, TEM ve Kriminal Şube Müdürlüğü personelinin katılımıyla, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Salonunda gerçekleşti. 55 Jandarma personelinin katılımıyla 469 özel güvenlik görevlisine verilen eğitimde  “Özel Güvenlik Hizmetleri, Genel Kolluk-Özel Güvenlik İş Birliği, Kurumsal Asayiş Analiz Nitelik Geliştirme Uygulaması (KAAN) ve Farkındalık Eğitimi” verildi.

İşveren, Yönetici, Genel Müdür, Genel Müdür Yrd., Kişi, Kurum ve Kuruluş Yetkilileri, Özel Güvenlik Sorumlusu, Özel Güvenlik Müdürü, Özel Güvenlik Amiri, Özel Güvenlik Şefi ile birlikte Özel Güvenlik Şirketi ve Özel Güvenlik Eğitim Kurumu Yöneticisi ve Temsilcilerinin de katılımıyla, Muğla İl Jandarma Komutan Yrd. J. Albay Erdem Karaman’ın açılış konuşmasıyla başlayan eğitimlerde; “özel güvenlik mevzuatı, özel güvenlik hukuku, özel güvenlik görevlilerinin yetkileri ve görev alanı, güvenlik farkındalığı, özel güvenlik personelinin aidiyet duygusunun geliştirilmesi, Kurumsal Asayiş Analiz Nitelik Geliştirme (KAAN) Uygulamasının tanıtımı, narkotik ve uyuşturucu maddeler hakkında bilgilendirme, karşılaşıldığında hareket tarzı ve korunma yöntemleri, şüpheli şahıs ve paket ile karşılaşıldığında hareket tarzı, olay yeri incelemesi öncesinde alınacak emniyet tedbirleri, olay yeri ve delillerin muhafaza edilmesi, göçmen kaçakçılığı ve insan ticaretinin önlenmesi hakkında bilgilendirme” konularında farkındalık eğitimi verildi.

Verilen eğitimlere; narkotik köpeği “Misket” damgasını vurdu. Narkotik köpeği “Misket”, saklanılan az miktarda uyuşturucu maddeyi anında buldu. Ayrıca eğitimde, Özel Güvenlik Personeli tarafından özel güvenlik hizmetlerinde karşılaşılan problemler ve aksaklıklar dile getirildi. Muğla İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamada; “Koruma Şube Müdürlüğünce, turizm merkezi olan Muğla ilinde görev yapan özel güvenlik görevlilerine, farkındalık yaratan bu tür eğitimlere aralıklarla devam edilecektir” denildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
469 Özel Güvenlik Görevlisine Eğitim Verildi
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

deneme bonusu veren siteler