1. Haberler
  2. Genel Haberler
  3. BGC Yönetim Kurulu Üyesi Fırat Akay’ın Mutlu Günü

BGC Yönetim Kurulu Üyesi Fırat Akay’ın Mutlu Günü

featured

BODRUM HABER – Bodrum Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu üyesi ve Demirören Haber Ajansı (DHA) Bodrum muhabiri Fırat Akay, Mine Tatay ile dünya evine girdi.

3 yıla yakın bir süredir Bodrum’da görev yapan Demirören Haber Ajansı muhabiri ve Bodrum Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu üyesi Fırat Akay, İzmir’de düzenlenen düğünle dünya evine girdi.

İzmir’de gerçekleşen nikah,  Bozyaka Evlendirme Memurluğu’nda kıyıldı. Ardından Bayraklı ilçesindeki düğün salonunda düğün yapıldı. Düğün pastasını birlikte kesen çift, gece boyunca davetlilerle birlikte dans etti. Düğün, oyunlar ve halaylar eşliğinde gece geç saatlere kadar sürdü.

Damat Fırat Akay, duygu ve düşüncelerini “Mutlu günümüzde yanımızda olan bizleri yalnız bırakmayan dostlarımıza sevdiklerimize çok teşekkür ederiz” dedi. Kurumsal İletişim Sorumlusu Gelin Mine Tatay ise Eğlenmeye doyamadığımız en özel günümüzde bizim yanımızda, destekçimiz olan herkese sevgilerimi gönderiyorum” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
BGC Yönetim Kurulu Üyesi Fırat Akay’ın Mutlu Günü
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!