1. Haberler
  2. Genel Haberler
  3. Camii Hocasını Yolda Darp Ettiler

Camii Hocasını Yolda Darp Ettiler

featured

BODRUM  HABER – Bodrum merkez Kızılhisarlı Mustafa Paşa camii imam hatibi yolda kimliği bilinmeyen bir kişi tarafından darp edildi. Bodrum Sıcak Haber muhabirine olay ile ilgili bilgi veren Şeref Aran kişiden şikâyetçi olacağını söyledi.

Aran olayı şu şekilde dile getirdi. Camiye gidip gelirken kullandığı elektrikli bisikletin tekerleği arızalanınca aracı tamirciyi götürdü. Tamirci aracı öğleden sonra teslim edebileceğini söyledi. Öğle namazını kılıp yavaş yavaş cezaevinin karşısından kenardan ilerlerken  mesaj yazdığı sırada önüne çıkan bir kişi telefonla oynama diye seslendi. Aran, ben telefonla oynamıyorum mesaj yazıyorum diye cevap verdi. Karşı tarafın çocuğumun üzerine çıkıyorsun demesi üzerine ben araçta değilim kenardan geçebilir sözüne sinirlenen karşı taraf iddiaya göre senin ifadeni alacağım diye önce tehdit etti. Tehdidin ardından kişiye sözlü olarak sinkavli kelimeler söyleyen kişi hocanın kızından da özür dilemesini istedi. Daha sonra yine sinkavli kelimeler sarf eden kişi Şeref Aran’ı darp etti. Darp eden kişinin motosiklet Plakasını alan ve yaralı bir şekilde Emniyete giden Aran’ın iddiasına göre emniyette görevli polis memurları da kendisi ile ilgilenmedi. Üstü başı kan revan hâlde 2 kez emniyete gidip şikayetçi olmaya çalışan Aran yaralı olmasına rağmen kendisi ile ilgilenilmediğini iddia etti. Sonunda 112 Acil Sağlık ekiplerini arayarak yardım istedi. Ambulans çağıran mağdur hastaneye giderek darp raporu aldı. Ameliyatlı olduğunu belirtmesine rağmen dinlemeyin darp eden kişiden şikâyetçi olacağını söyledi. Hocanın Darp edildiği duyan Bodrum’da görevli diğer camii hocaları yaralı arkadaşlarını hastanede  ziyarete giderek bu tip olayların Bodrum’a hiç yakışmadığını bizler din görevlisiyiz bu yapılan olay hiç  kimseye yapılmaz diyerek duygularını dile getirdiler. 

Konu ile ilgili karşı taraftan da açıklama yapılması hâlinde haber sitemizde  açıklamasına yer verilecektir.

 

 

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Camii Hocasını Yolda Darp Ettiler
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!