1. Haberler
  2. Genel Haberler
  3. Kaymakamlıktan Kaçak Yapılar ile İlgili Kamuoyu Açıklaması

Kaymakamlıktan Kaçak Yapılar ile İlgili Kamuoyu Açıklaması

featured

BODRUM HABER – Bodrum Kaymakamlığından kaçak yapılar ile ilgili bir basın açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada şunlar dile getirildi. ” Yaz sezonunun başlaması sebebiyle kıyı işgallerinde kaçak yapılarda artış yaşanmaktadır. Konu ile ilgili olarak Kaymakamlığımızca gerekli denetim  ve işlemler yürütülmektedir. Anayasanın 43. maddesi ve 3621 sayılı kıyı kanununun 5. maddesi hükümleri gereği, kıyılar, Devlet hüküm ve tasarrufu altındadır. kıyılar, herkesin eşit ve serbest olarak yararlanmasına açıktır. İlave alanlar yapma, dolgu, iskele, kapalı alan vs. hiç bir şekilde izin verilmeyecektir.

Yukarıda belirtildiği üzere herhangi bir kaçak yapı, kıyı işgali, dolgu, iskele, ticari alan, kapalı alan yapılması halinde işletmenin tamamına ilişkin gerek ruhsat iptali, kapatma gerekse tahliyesine yönelik işlemler ivedilikle gerçekleştirilecektir.  Kamuoyuna duyurulur”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kaymakamlıktan Kaçak Yapılar ile İlgili Kamuoyu Açıklaması
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

deneme bonusu veren siteler