1. Haberler
  2. Genel Haberler
  3. Sevgili Bodrum Belediye Başkanı,

Sevgili Bodrum Belediye Başkanı,

featured

BODRUM HABER – Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci  göreve başladığı zaman  içinde  tasarruf yapmaya başladı. Ancak yaptığı tasarrufları henüz çözen olmadı.  Tasarruf yapıyorsunuz, anladık. Ancak anlamadığımız bazı noktalar var. Daha önce Bodrum’da belediye hoparlörlerinden marşlar çalınırdı, bu da mı tasarrufa dahil? Bodrum sokakları bayraklarla donatılırdı, ama şimdi direklere tek tük asılan Yüce Önder Atatürk resimleri altında sizin reklamlarınız var. Hala seçimde mi kaldınız? Seçim bitti, artık sizi Bodrum Belediye Başkanı olarak herkes biliyor, ne gerek var bu reklamlara?

Son dakika Turgutreis’e pankart yaptırmışsınız. Sahne üstüne “19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlarım” diyerek isminiz ve imzanız olan pankartlar yapılmış. Her şeyde tasarruf var, ama pankartlarda yok. İki alanda konser var, tahmini masrafları 6 milyon civarı. Bunda da tasarruf yok. Havai fişeklerde tasarruf yok ama tasarruftan bahsetmekten geri kalmadınız. Sormazlar mı adama “Bu ne lahana bu ne turşu” diye? Siz Bodrum halkını bunlarla kandıramazsınız Sayın Başkan.

Bu arada konserleri Bodrum’u seven sponsorlar karşılamış. Bu sponsor olan firmaları bilmek isteriz. Bu kadar parayı nasıl yardım ettiler, aklımıza deli sorular geliyor. Sormazlar mı insana neye karşı bu sponsorluk diye? Siz de Bodrumluları gerçekten yaptığınız tasarruflarla kandırmayın. Yeni göreve geldiniz, hadi yeni başladınız ama kimseyi kandırmayın.

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı sizin de bayramınız. Siz de genç ve seçilmiş bir belediye başkanısınız. Ancak bu bayramda belediye hoparlörlerinden marşları duyamadık, Ay Yıldızlı Bayrakları göremedik ve gerçekten şaşırdık.  Bu Bodrum’a ve genç belediye başkanına yakışmadı….

Selim Turan

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Sevgili Bodrum Belediye Başkanı,
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!