1. Haberler
  2. Kültür Sanat Haberleri
  3. Bodrum Dijital Oyun Tasarımı Bölümü Öğrencilerinden Sergi

Bodrum Dijital Oyun Tasarımı Bölümü Öğrencilerinden Sergi

featured

BODRUM HABER – Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesi, Dijital Oyun Tasarımı Bölümü’nün ilk öğrenci sergisiyle kapılarını açıyor.

29 Mayıs 2024 günü saat 16.30’da açılışı gerçekleştirilecek olan sergi, bölümün yetenekli öğrencilerinin yaratıcı çalışmalarını ilk kez, dijital oyun dünyasına ilgi duyan ziyaretçilerle buluşturacak.

“Sihirli Çember” başlıklı sergi, bölümde eğitim gören öğrencilerin bir yıllık çalışmalarını sergileyecek. Sergide, oyun tasarımı, karakter tasarımı, VR oyunlar, desenler ve etkileşimli medya gibi çeşitli alanlarda yaratılan eserler yer alacak. Sergi hem geleneksel sanatseverlere hem de oyun tutkunlarına hitap edecek şekilde tasarlandı.

Sihirli Çember, 29-31 Mayıs 2024 tarihleri arasında Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesi’nin galerisi Beyaz Salon’da ziyaretçilere açık olacak. Girişler ücretsizdir ve sergi her gün 9.00-17.00 saatleri arasında ziyaret edilebilir.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bodrum Dijital Oyun Tasarımı Bölümü Öğrencilerinden Sergi
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!