1. Haberler
  2. Kültür Sanat Haberleri
  3. Şenlikte Bora Gencer Konserine Yoğun İlgi

Şenlikte Bora Gencer Konserine Yoğun İlgi

featured

BODRUM HABER- Bodrum Yaşam Vakfı tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen şenlik yoğun katılımla gerçekleşti

Bodrum Yaşam Vakfı  tarafından Bodrum’da düzenlenen şenliğin son günü Bora Gencer konseri ile sona erdi.  Şenliğin son gününde 19 Mayıs Atatürk’ü anma ve gençlik bayramı  da kutlandı. Gun içinde çeşitli etkinliklerin  yer aldığı şenlikle ilgili Bora  Gencer  Bodrum Sıcak Haber  kameralarına şu  açıklamalarda bulundu.

Çok  güzel  çok keyifli bir  vakıf.  Çok güzel  şeylere imza atıyorlar.  50 yaş  üstündeki insanların  sosyal  kültürel  sportif anlamda  hayatlarına daha aktif bir şekilde devam etmesinin yollarını açan bir vakıf. Bodrum’da  olması  güzel bende Bodrum’da  yaşıyorum.  O yüzden vakfın 2.  Başkanı benim sevdiğim  bir dostum. Her zaman onlar  bana  destek,ben  onlara  destek böyle  devam ediyoruz. Güzel keyifli bir kalabalık vardı. Mutluyum yeni albümden  de şarkımı söyledim oda benim için bir oldu” dedi.  Gün boyunca süren Şenlik programı, kep atma töreni ile sona erdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Şenlikte Bora Gencer Konserine Yoğun İlgi
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!