1. Haberler
  2. Asayiş Haberleri
  3. Bodrum’da 2 Farklı Kazada 2 Kişi Yaralandı

Bodrum’da 2 Farklı Kazada 2 Kişi Yaralandı

featured

BODRUM HABER – Bodrum’da meydana gelen 2 farklı  kazada 2 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre ilk kaza Emin Anter Bulvarı üzerinde meydana geldi. Bodrum istikametinden Milas istikametine seyir halinde giden  34 DGF 8XX  plakalı araç aniden yavaşladı. Hemen arkasında seyir halinde gelen 06 D 4XXX plakalı araç duramayıp öndeki araca çarptı. Çarpmanın etkisi ile airbaglari açılan otomobilde yolcu olan bir kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen 112 acil sağlık ekiplerince yaralı Bodrum Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Aynı  saatlerde diğer bir kaza ise Kıbrıs Şehitleri caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre Bodrum istikametinden Gümbet istikametinde Eski Devlet hastanesi kavşağındaki ışıklarda kendilerine yeşil yanan motosiklet ve ticari taksi seyir haline geçti. Aynı anda yan yolda kendisine kırmızı yanan hafif ticari araç yola çıkınca motosiklete değen ticari araç motosiklet sürücüsünün gidon hakimiyetini kaybetmesine sebep oldu. Kazada düşen motokurye yaralandı. İhbar üzerine gelen 112 acil sağlık ekiplerince yaralı Bodrum Devlet Hastanesine kaldırıldı. Polis her 2 kaza ile ilgili inceleme başlattı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bodrum’da 2 Farklı Kazada 2 Kişi Yaralandı

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!