1. Haberler
  2. Asayiş Haberleri
  3. Bodrum’da Turistle Kavga Eden Taksiciler Adli Kontrol Şartıyla Serbest

Bodrum’da Turistle Kavga Eden Taksiciler Adli Kontrol Şartıyla Serbest

featured

BODRUM HABER – Bodrum’da durağa gelen turistle kavga eden ve gözaltına alınan iki taksici, adliyeye sevk edildi. İki taksici adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Olay, dün gece saatlerinde Neyzen Tevfik Caddesi üzerinde meydana geldi. Bodrum’a tatile gelen M.K.K. (61), cadde üzerindeki eğlence mekanında eğlendikten sonra konakladığı yere dönmek için taksi durağının bulunduğu bölgeye geldi.

M.K.K., duraktaki görevlilere hangi taksinin sırası olduğunu sordu. Taksicilerin farklı taksileri göstermesi üzerine M.K.K. duruma sözlü olarak tepki gösterdi. Bu durum, aralarında tartışmaya yol açtı ve büyüyen tartışma kavgaya dönüştü. Tekme, tokat ve sopaların kullanıldığı kavgada M.K.K. yaralandı. Kavga, çevredekilerin araya girmesiyle sona erdi. Darp raporu alan M.K.K., taksicilerden şikayetçi oldu. Polis tarafından gözaltına alınan İ.D. ve D.K. isimli iki taksici, karakoldaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

İki zanlı, tutuksuz yargılanmak üzere adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bodrum’da Turistle Kavga Eden Taksiciler Adli Kontrol Şartıyla Serbest
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!