1. Haberler
  2. Asayiş Haberleri
  3. Bodrum’un Farklı Bölgelerinde Yangınlar Çıktı

Bodrum’un Farklı Bölgelerinde Yangınlar Çıktı

featured

BODRUM HABER – Bodrum’da aynı saatlerde çeşitli mahallelerde yangın çıktı. İhbarlar üzerine olay yerlerine giden ekiplerce çıkan yangınlar kısa sürede kontrol altına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Bugün öğleden sonra Yakaköy Mahallesi Çilek Caddesi’nde yangın başladı. Alevler, rüzgarın etkisiyle makilik ve ağaçlık alana yayıldı. Yangına ilk müdahaleyi yapan vatandaşlar, ihbarda bulundu. İhbarın ardından Bodrum İtfaiye Grup Amirliği ekipleri yangına müdahale etti. İtfaiye ekipleri ve vatandaşların müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı. Yangın bölgesinde soğutma çalışmaları yapıldı. Yangında birkaç dönüm makilik ve ağaçlık ala zarar gördü.

Bitez mahallesinde makilik alanda yerleşim yerlerine yakın bir bölgede başlayan yangın Rüzgarın şiddeti ile yayıldı. Mumcular Sazköy girişindeki otluk alanda yangın başlayan yangın ise çevre halkının da müdahalesi ile kısa sürede kontrol altına alındı. Bodrum’un çeşitli bölgelerinde etkili olan yangınlara İtfaiye ekiplerince müdahalede bulunuldu. Yapılan müdahaleler sonucunda yangınlar kontrol altına alınarak söndürüldü.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bodrum’un Farklı Bölgelerinde Yangınlar Çıktı

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!