1. Haberler
  2. Asayiş Haberleri
  3. Gece’yi Çalanlar Yakalandı

Gece’yi Çalanlar Yakalandı

featured

BODRUM HABER – Bodrum’da dün  haberini yaptığımız 4 yaşındaki doberman cinsi çalınan köpek, polis ekiplerince bulundu. Gözaltına alınan 2 kişi ifade işlemleri için karakola götürüldü.

Olay, 8 Haziran gecesi Umurça Mahallesi Umurça Tepesi civarında meydana geldi. Güvenlik kamerası kayıtlarına göre, 22.45 sularında BMW marka bir otomobille bölgeden geçen şahıslar, sokakta yürüyen köpeği fark etti. İbrahim Mavuş adlı vatandaşa ait köpeğin yanında duran şahıslar, otomobilden dışarı çıkıp köpeği aracın içerisine aldı. Daha sonra bölgeden uzaklaştılar. Güvenlik kamerasına yansıyan olayla ilgili bir ihbarı değerlendiren polis ekipleri Torba Mahallesi’nde bir ikamete operasyon yaptı. Operasyonda 2 kişi gözaltına alındı, “Gece” isimli köpek sahibine teslim edildi. Köpeğin boynunun kesilerek çipin çıkarıldığı ve yaranın dikildiği ortaya çıktı. Gece’nin sahibi İbrahim Mavuş basın mensupların şu açıklamada bulundu. “Bölgeye gittiğimde hayvan beni görünce hemen üstüme atladı. Bulduk çok şükür. Köpeğin ensesindeki çipi almak için ensesini 2 santimetre kesip çipi çıkarmışlar. Herhalde dikmişler bir de. Sonra dikişleri de hızlıca sökmüşler. Tekrardan açılma yapmış. Ona pansuman yaptım. Veterinere götürdüm, tekrar dikiş atmaya gerek olmadığını söyledi” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Gece’yi Çalanlar Yakalandı

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!