1. Haberler
  2. Asayiş Haberleri
  3. Motosiklet Yayaya Çarptı, Kazada 1’i Ağır 2 Kişi Yaralandı

Motosiklet Yayaya Çarptı, Kazada 1’i Ağır 2 Kişi Yaralandı

featured

BODRUM HABER – Bodrum’da meydana gelen olayda karşıdan karşıya geçmeye çalışan yaya ve sürücü yaralandı. Yaralılardan Habibe Y.nin durumunun ciddi olduğu öğrenildi.

Edinilen bilgiye olay Konacık Atatürk Bulvarı üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, Bitez istikametinden Bodrum istikametine seyir halinde giden 48 BB 9XX plakalı motosiklet sürücüsü İbrahim T. karşıdan karşıya geçmek isteyen yaya kadına çarptı. Çarpmanın etkisi ile yola savrulan yaya ve sürücü yaralandı.

Kazada ağır yaralanan Habibe Y.’nin dili boğazına kaçtı. Görgü tanıklarının iddiasına göre motosikleti ile yolu kapatarak önlem alan bir vatandaş, Habibe Y.’nin boğazına kaçan dilini kadının gözlüğünü kullanarak dışarı çıkardı.

İhbar üzerine olay yerine ekipler sevk edildi. 112 acil sağlık ekiplerince yaralı Habibe Y. ve İbrahim T. ambulans ile Bodrum Devlet Hastanesine kaldırıldı. Başından darbe alan yaralının durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. polis olayla ilgili inceleme başlattı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Motosiklet Yayaya Çarptı, Kazada 1’i Ağır 2 Kişi Yaralandı

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!