1. Haberler
  2. Asayiş Haberleri
  3. Ölüme Neden Olan Kaza Anları Kameralara Yansıdı

Ölüme Neden Olan Kaza Anları Kameralara Yansıdı

featured

BODRUM HABER – Yalıkavak mahallesinde 14 haziran günü  Fayik Demir’in yaşamını yitirdiği trafik kazasının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Olay 14 Haziran günü Yalıkavak Atatürk Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre manevra için geri geri kaldırıma çıkan M.Y. idaresindeki cip, kaldırımda yürüyen Fayik Demir’e çarptı. Atatürk Caddesi’ndeki bir fırında çalıştığı öğrenilen Fayik Demir, çarpma sonucu düşerek başına aldığı darbeyle ağır şekilde yaralandı. Gözaltına alınan sürücü M.Y. çıkarıldığı mahkemece adli kontrolle serbest bırakıldı. Özel bir hastanede tedavi altına alınan Demir’in bir süre sonra beyin ölümü gerçekleşti. Fayik Demir,  günler süren yaşam savaşını kaybetti. Demir’in cenazesi, Yalıkavak Merkez Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Yemiş Mezarlığında toprağa verildi.

Demir’in ölümüne sebep olan kaza anları güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde manevra yapmak için geri geri kaldırıma çıkan M.Y. yönetimindeki cipin, kaldırımda yürüyen Fayik Demir’e çarpıp yere düşürmesi yer alıyor. Cip, yayaya çarptıktan sonra caddede U dönüşü yapıp olay yerinden uzaklaşıyor.  M.Y.’nin dönüş yaptıktan sonra yaklaşık 50 metre ilerlediği, arkadan gelen başka bir araç sürücüsünün kornaya basarak uyarmasının ardından durduğu iddia edildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ölüme Neden Olan Kaza Anları Kameralara Yansıdı

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!