1. Haberler
  2. Asayiş Haberleri
  3. Seyir Halinde Alev Alev Yandı

Seyir Halinde Alev Alev Yandı

featured

BODRUM HABER – Yalıkavak’ta meydana gelen olayda  bir otomobilde küle döndü. Araçtan çıkan yangın, yol kenarına sıçradı.

Edinilen bilgiye göre olay bu sabah saatlerinde Yalıkavak – Bodrum yolunda meydana geldi. İddiaya göre, yolda ilerleyen otomobil, yolun çift şeride döndüğü noktada yanmaya başladı. Aracın sürücüsü İbrahim B. otomobili sağa çekip yangın tüpüyle söndürmek istedi fakat yangın tüpü çalışmadı. O sırada yoldan geçen başka bir sürücü de yangına tüple müdahale etmek istedi ama o tüp de çalışmadı. Alev alev yanmaya başlayan otomobildeki alevler yol kenarındaki istinat duvarından aşağı sıçradı. Bölgede bulunan büyükbaş hayvanlar yanma tehlikesine karşı tahliye edildi.

Çevredeki vatandaşlar tarafından 112 çağrı merkezine yapılan ihbarın ardından olay yerine ekipler sevk edildi. İhbar üzerine gelen Bodrum İtfaiye Grup Amirliği ekiplerince alev topuna dönen otomobildeki yangın söndürüldü. Ekiplerce yapılan soğutma çalışmasının ardından aracın metal yığınına döndüğü görüldü.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Seyir Halinde Alev Alev Yandı
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!