1. Haberler
  2. Asayiş Haberleri
  3. Tatile Geldi Taksicilerden Dayak Yedi

Tatile Geldi Taksicilerden Dayak Yedi

featured

BODRUM HABER – Bodrum’da taksiye binmek isteyen bir turist taksiciler tarafından darp edildi. Turistin darp anları bölgede bulunan güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Edinilen bilgiye göre olay dün gece 01.44 sularında Neyzen Tevfik caddesi üzerinde meydana geldi. Bölgedeki bir eğlence mekanından çıkan turist taksi durağına giderek taksiye binmek istedi. Sebebi henüz bilinmeyen bir nedenle taksici ile turist arasında kavga çıktı. Bir başka taksicinin de karıştığı olayda  darp edilen turistin başına ve çeşitli yerlerine aldığı darbeler sebebi  ile kırıkları olduğu öğrenildi. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Bodrum Sıcak Haber merkezine ulaşan taksi durağından bir yetkili olayın gelişmesini şu şekilde açıkladı. Dün akşam yaşanan olayla ilgili eğlence merkezinden çıkan müşterinin  durağa gelerek durakta 1. sıradaki  arkadaşlarının ihtiyaç için kısa süreli yerinde olmamasından dolayı diğer arkadaşının arkadaşımız geliyor 1 2 dakika bekler misiniz dediklerini iddia etti. Yine alkollü olduğu iddia edilen şahsın taksicilere beni burada bekletemezsiniz diyerek hakaretler etmesi üzerine bir arbede çıktığını belirttiler.  Yetkili kişi Yaşanan olaydan oldukça üzgün olduklarını da belirtti.

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Tatile Geldi Taksicilerden Dayak Yedi
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

deneme bonusu veren siteler