1. Haberler
  2. Asayiş Haberleri
  3. Yapılan Uygulamada 41 Şahıs Yakalandı

Yapılan Uygulamada 41 Şahıs Yakalandı

featured

BODRUM HABAER – Muğla İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde bulunan aranan şahısların yakalanmasına yönelik uygulama gerçekleştirildi. Edinilen bilgiye göre, aranan şahısların yakalanarak  adalete teslim edilmelerinin sağlanması maksadıyla 13 Haziran 2024 tarihinde Muğla İl Jandarma Komutanlığı tarafından (114) unsur, (375) personelin katılımıyla Aranan Şahıslara Yönelik Huzur ve Güven Uygulaması yapıldı.

Muğla İl Jandarma Komutanlığına bağlı 375 personelin katıldığı ‘Huzur ve Güven’ uygulamasında 2 yıla kadar hapis cezası ile aranan 6 kişi, 10 yıl üzeri hapis cezası ile aranan 2 kişi olmak üzere 8 kişi yakalandı. Yakalanan şahıslar arasında; 12 kişinin kasten öldürme suçundan arandığı ortaya çıktı.
Huzur ve Güven uygulamasında ayrıca, yaralama, dolandırıcılık, şantaj, tehdit, kültür ve tabiat varlıklarını koruma kanununa muhalefet, yoklama kaçağı gibi toplam 18 ayrı suçtan 41 kişi yakalandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yapılan Uygulamada 41 Şahıs Yakalandı

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!