1. Haberler
  2. Genel Haberler
  3. Başkan Mandalinci’den Mezun Olduğu Okula Ziyaret

Başkan Mandalinci’den Mezun Olduğu Okula Ziyaret

featured

BODRUM HABER – Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci, karne gününde Turgutreis Hayırlı Sabancı Anadolu Lisesini ziyaret etti.

Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci karne günü dolayısıyla 2011 yılında mezun olduğu Turgutreis Hayırlı Sabancı Anadolu Lisesini ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi.

Okul müdürü Mevlüt Dal, okul yönetimi ve öğretmenleriyle 2023-2024 eğitim ve öğretim yılını değerlendiren Başkan Mandalinci, öğretmenlerin talep ve önerilerini dinleyerek fikir alışverişinde bulundu.

Öğrencilerle de okul bahçesinde bir araya gelen Başkan Mandalinci, kendileri gibi Turgutreis Hayırlı Sabancı Anadolu Lisesi sıralarından mezun olduğunu belirterek şunları söyledi:

“Sınavlardan beklediğiniz sonuçları almanızı ve istediğiniz bölümlerde üniversite hayatına atılmanızı; gönlünüzden geçen bölümlere, gönlünüzden geçen mesleklere ulaşmanızı diliyorum. Hepinize başarılar, iyi tatiller.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başkan Mandalinci’den Mezun Olduğu Okula Ziyaret

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!