1. Haberler
  2. Genel Haberler
  3. GÜMBET YELKEN SPOR KULÜBÜ İLK OLAĞAN KONGRESİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ

GÜMBET YELKEN SPOR KULÜBÜ İLK OLAĞAN KONGRESİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ

featured

BODRUM HABER – Kuruluşunu Mayıs 2024 tarihinde tamamlayan Gümbet Yelken Spor Kulübü, geniş bir katılımcı kitlesi ile ilk Olağan Kongresini gerçekleştirdi. Yapılan Kongrede Genel Kurul ve Yönetim kadroları seçildi. Tek listenin aday gösterildiği Kongrede;

  • Kulüp Yönetim Kurulu Başkanlığına: Avni Kozan
  • Başkan Yardımcılığına: Yılmaz Mansuroğlu
  • Saymanlığa: Özkan Güçtekin
  • Genel Sekreterliğe: Faruk Soysal
  • Tanıtım ve Medya Başkanlığına: Ürfet Karatay
  • Denetim Kurulu Başkanlığına: (boşluk)

seçildi.

Kongreye ilişkin açıklama yapan Yönetim Kurulu Başkanı Avni Kozan şunları söyledi:

“Büyük bir özveri ve takım çalışmasıyla başlayan Kurucular kurulunda yer aldığımız, Bodrum’un güzide spor kulüplerinden Gümbet Yelken Spor Kulübümüzün İlk Olağan Genel Kurulunu yapmanın kıvancı içerisindeyiz. Türkiye’mizin marka kenti olma yolunda emin adımlarla yürüyen Bodrum’a, sporcuların ve spor hayatının katacağı değeri biliyoruz. Marka kent olma yolundaki en önemli parametrenin spor olduğunu önemseyerek bu yolda emin adımlarla yürüyoruz. Gümbet’te tesis edeceğimiz sosyal alanlar ve spor sahalarıyla, genç, dinamik ve ahlaklı nesiller yetiştirmek temel amacımız olacaktır.

Yönetim Kuruluna seçilen, her biri birbirinden kıymetli ve kulübümüzü çok yükseklere taşıyacaklarına yürekten inandığım Yönetim ve Denetim Kurulu asıl ve yedek üyelerini ayrı ayrı tebrik ediyorum. Azim ve gayretle dokundukları her şeyi büyük bir kararlılıkla güzelleştireceklerine olan inancım tamdır. Bodrum’umuza sportif faaliyetlerde büyük katkı sağlayacağını düşündüğüm Gümbet Yelken Spor Kulübümüz, birliğin dayanışmanın ve kardeşliğin odağı olacak, Gümbet’i eski güzel günlerine döndürme noktasında kaliteli çalışmalara imza atacaktır. Hep birlikte aynı ruhla birbirlerinin hayallerine ortak olan tüm kardeşlerimi kutluyorum. Bodrum’umuza, ülkemize ve gençlerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

4o

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
GÜMBET YELKEN SPOR KULÜBÜ İLK OLAĞAN KONGRESİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!