1. Haberler
  2. Genel Haberler
  3. İzmir’den Başlayan Yangın Muğla’ya Sıçradı

İzmir’den Başlayan Yangın Muğla’ya Sıçradı

featured

BODRUM HABER –  İzmir’in Selçuk ilçesinde başlayan  yangın önce  Aydın’ın Kuşadası ilçesindeki ormanlık alana daha sonrasında ise Muğla OBM tarafına geçti. Geniş bir alanda başlayan  yangını söndürme çalışmaları devam ediyor.

Edinilen bilgiye göre, Selçuk Pamucak mevkiindeki ormanlık alanda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevler rüzgarın etkisi ile Kuşadası’ndaki ormanlık alana da sıçradı. Muğla Orman Bölge Müdürlüğü ve Aydın Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri yangını kontrol altına almak için çalışma başlattı. Yangına havadan ve karadan müdahale devam ederken, bölgedeki şiddetli rüzgar alevlerin kontrol altına alınmasını güçleştirdi.  Yangın rüzgarın etkisiyle Muğla OBM tarafına geçti. Yangına havadan ve karadan müdahale ediliyor.

Yangın nedeniyle Selçuk-Kuşadası karayolu ulaşıma kapatılırken, ulaşımın Çamlık Mahallesi üzerinden yapıldığı belirtildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İzmir’den Başlayan Yangın Muğla’ya Sıçradı

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!