1. Haberler
  2. Genel Haberler
  3. İzmir’den Çıkan Karar Cengiz İnşaat Lehine Oldu

İzmir’den Çıkan Karar Cengiz İnşaat Lehine Oldu

featured

BODRUM HABER – Bodrum Belediyesi tarafından Cengiz İnşaat’ın Gökburun’daki inşaat ruhsatının  iptal edilmesi ile ilgili  İzmir Bölge İdari mahkemesi ruhsat iptalini geçersiz saydı.

Gölköy Mahallesi Gökburun’da Cengiz İnşaat’a ait 180 dönümlük alandaki otel ve konut projesi ile ilgili inşaat ruhsatlarının geçen 2023 yılı Ocak ayının ilk haftasında Bodrum Belediyesi tarafından iptal edilmesinin ardından, ilgililer hakkında suç duyurusunda bulunacağını açıklayan Cengiz İnşaat AŞ, vakit kaybetmeden hukuki süreç başlatmıştı.

Geçen yıl Muğla 1. Bölge İdare Mahkemesi’nin ruhsat iptali ile ilgili verdiği yürütmeyi durdurma kararının ardından üst mahkeme olan İzmir Bölge İdare Mahkemesi’nden Cengiz İnşaat lehine karar çıktı.

Bodrum Belediyesi’nin “yolsuz tescil” nedeniyle ruhsatları iptal etmesi ile ilgili karar veren mahkeme, “yolsuz tescil” gerekçesinin ruhsat verilmesine engel teşkil etmediği kararını verdi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İzmir’den Çıkan Karar Cengiz İnşaat Lehine Oldu
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!