1. Haberler
  2. Kültür Sanat Haberleri
  3. Bodrum Sağlık Vakfı’ndan 7. Mozaik Sergisi

Bodrum Sağlık Vakfı’ndan 7. Mozaik Sergisi

featured

BODRUM HABER – Bodrum Sağlık Vakfı Mozaik Atölyesi öğrencilerinin büyük bir heyecan ve özenle ürettikleri mozaik ürünlerin sergilendiği “7. BSV Mozaik Sergisi”, 28 Haziran Cuma günü Ali Hakan Aykan Sanat Galerisi’nde (Bodrum Trafo Cafe) keyifli bir kokteylle açılışını yaptı.

Bodrum Sağlık Vakfı Mozaik Öğretmeni Ezgi Bal öncülüğünde, atölye öğrencileri, atölye gönüllüleri ve marangoz Erdoğan Gökalp’in yıl boyunca yoğun bir emek ve özveriyle ürettikleri çalışmalardan oluşan sergi, 28-29 Haziran tarihlerinde ziyarete açık olacak.

“Her parçayı sevgiyle birleştiriyoruz.”

Bodrum Sağlık Vakfı Danışma Kurulu Başkanı İbrahim Akkaya, Yönetim Kurulu Üyeleri Ülker İnan, Sadife Akdolu, Gözde Ağan, vakıf gönüllüleri ve misafirler sergi boyunca Mozaik Atölyesi öğrencilerini yalnız bırakmadılar. Fatih Müftüoğlu Ritm Grubu ise gerçekleştirdiği mini dinletiyle misafirlere keyifli dakikalar yaşattı.
Serginin açılış konuşmasını gerçekleştiren Yönetim Kurulu Üyesi Ülker İnan, “Burada bugün sevgiyi görüyorum, desteği görüyorum, dayanışmayı görüyorum. Heyecanlı ve gururluyum. Çocuklarımız her sene kendilerini aşıyorlar. Biz, her bir parçayı sevgiyle birleştiriyoruz. Vakfımızın kapısı hepinize açık, bizi ne zaman isterseniz ziyaret edebilirsiniz.” şeklinde konuştu. Mozaik Atölye Eğitmeni Ezgi Bal ise, emektar gönüllüleri ve öğrencileri tebrik ederek sergiye katılan ve kendilerine destek veren herkese teşekkür etti. Kokteyl, büyük bir özveriyle çalışan mozaik atölyesi öğrencilerine ve gönüllere teşekkür belgelerinin takdim edilmesiyle sona erdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bodrum Sağlık Vakfı’ndan 7. Mozaik Sergisi

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!