1. Haberler
  2. Asayiş Haberleri
  3. Bodrum’da Çıkan Yangın Mahalle Halkını İsyan Ettirdi

Bodrum’da Çıkan Yangın Mahalle Halkını İsyan Ettirdi

featured

BODRUM HABER – Bodrum’da otluk alanda çıkan yangın itfaiye ekipler ve bölge sakinleri tarafından söndürüldü. 6 yıldır bölgede bu tip olumsuzluk yaşayan vatandaşlar hiç bir şekilde önlem alınmadığını şikayet ettikleri halde kimsenin bölge ile ilgilenmediğini belirtti. Edinilen bilgiye göre sabah saatlerinde Eskiçeşme mahallesi 1549 Eski Güneş sokakta yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine ekipler sevk edildi. İhbar üzerine bölgeye gelen Bodrum İtfaiye Grup Amirliği ekiplerince  yangına müdahale edildi. Ekiplerin çalışmaları  sonucunda yangın yaşam yerlerine yayılmadan kontrol altına alındı. Yangının çıktığı  bölgede çok miktarda cam şişe ve benzer atıkların olması dikkat çekti.

Bölgede yaşayan Ozan Atalayman basın mensuplarına yaptığı açıklamada şunları dile getirdi. “Burası ile ilgili daha önce Belediye gittik. Gerekli dilekçelerimizi verdik. Söyledik bu alanın düzeltilmesini istedik. Bu alandan alkol alındığını, uygunsuz hareketlerin olduğunu belirttik, alandaki çöpleri gösterdik, tamam dediler geleceğiz dediler yangın ihtimali var dedik. 6 yıldır burası çözülmüyor” dedi. En son saha çözüm ekibi geldi resim çektiler gittiler ne zaman yaparlar bilemem ama 6 yıldır burası böyle. Muhtarda ilgilenmiyor. Duyarlı insanlar yok Bodrum’un küçük çöplüğü burası diye isyan etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bodrum’da Çıkan Yangın Mahalle Halkını İsyan Ettirdi
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!