1. Haberler
  2. Asayiş Haberleri
  3. Dolandırıcılık Suçundan Aranan Şahıs Yakalandı

Dolandırıcılık Suçundan Aranan Şahıs Yakalandı

featured

BODRUM HABER – Muğla İl Jandarma Komutanlığı, aranan şahısların yakalanmasına yönelik yürüttüğü çalışmalar kapsamında önemli bir operasyona imza attı. Bilişim sistemleri aracılığıyla banka veya kredi kurumlarını dolandırma suçundan aranan ve hakkında 30 yıl 5 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan S.Ç., Fethiye İlçesi Yeşilüzümlü Mahallesi’nde gerçekleştirilen başarılı bir operasyonla yakalandı.

20 Temmuz 2024 tarihinde Fethiye İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan operasyon sonucu yakalanan S.Ç., uzun süredir firari olarak aranıyordu. Jandarma ekipleri, aldıkları istihbarat doğrultusunda harekete geçerek, şüphelinin saklandığı adrese baskın düzenledi. Operasyon esnasında herhangi bir olumsuz durum yaşanmadığı ve S.Ç.’nin etkisiz hale getirilerek gözaltına alındığı öğrenildi.

Yakalanan şahıs, jandarma karakolunda tamamlanan işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi. Yapılan yargılama sonucunda S.Ç., tutuklanarak cezaevine gönderildi. S.Ç.’nin dolandırıcılık suçundan hüküm giydiği ve bilişim sistemlerini kullanarak banka ve kredi kurumlarını hedef aldığı belirtildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Dolandırıcılık Suçundan Aranan Şahıs Yakalandı
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!