1. Haberler
  2. Genel Haberler
  3. Bodrum’u Çöplük Gibi Kullanıp Gidiyorlar

Bodrum’u Çöplük Gibi Kullanıp Gidiyorlar

featured

BODRUM HABER – Bodrum’a tatile gelip çevreyi çöplüğe çeviren duyarsız insanların sayısı yaz aylarında çoğalıyor. Yedikleri içtiklerini sağa sola atan duyarsızlar Bodrum’da seyir halinde giden diğer sürücüler tarafından görüntülendi. Bodrum Sıcak Haber ihbar hattına atılan görüntüler Güvercinlik mevkiinde kameralara yansıdı. Bodrum istikametinden Milas istikametine sol şeritte seyir halinde giden 34 FRY 655 plakalı otomobilden defalarca boş şişe kutu ve benzeri şeyler atılmaya başlandı. Çok fazla çöp atılması üzerine arkada seyir halinde olan duyarlı vatandaşlar tarafından araçtan atılan çöpleri atan araç görüntülendi. Hızlı şekilde sol şeritte giden araçtan defalarca çevreye atılan kutu şişe ve çöpleri kayda alan vatandaşlar durmaksızın çevreye rast gele atılan çöplere  isyan etti.

Duyarsız şekilde atılanlar o anda seyir halinde giden diğer araçların üstüne ve camlarına isabet edebilirdi. Buda görüş mesafesini ve sürüşte anlık olabilecek refleksle kazaya sebep olabilirdi. Belki kaza olmadı ancak o atılan kırık cam parçaları ve şişeler sıcaklarda mercek görevi görüp yangınlara da sebep olabilir. Yol boyunca çöp konteynerleri olan yerde durup çöplerini atmak yerine seyir halinde rast gele savuranlara da atık bir ceza uygulanması gerekiyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bodrum’u Çöplük Gibi Kullanıp Gidiyorlar
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!