1. Haberler
  2. Genel Haberler
  3. Bodrum’un Yeni Yüzü: Felix Hookah Cafe Açıldı

Bodrum’un Yeni Yüzü: Felix Hookah Cafe Açıldı

featured

BODRUM HABER – Bodrum’da Mehmet Yıldız, işletmeciliğindeki Felix Hookah Cafe hafta sonu açıldı. Yapılan açılış etkinliğine bölgenin iş insanları, sivil toplum kuruluş temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.

Nargile kafe olarak hizmet verecek olan işletmede, Okey severler için de ayrı bir bölüm bulunuyor.  Dekor ve tasarımı ile ilgi çeken kafede yemek hizmeti de mevcut. Kafe merkezi konumu ile ulaşılması kolay olan bir bölgede bulunuyor.

Felix Hookah Cafe’nin açılışına ilişkin değerlendirmede bulunan İş İnsanı Mehmet Yıldız, mutlu olduklarını belirterek şunları dile getirdi. ” Bugün burada bir yeniliğe şahit oluyoruz. Bu mekan yoğun emeklerin sonucu açıldı. Biz sadece klasik bir kafe açmaktan öteye bir anlayışın ürünü olan bir hizmeti sunacağız. Burada oyun sevenler için özel okey alanımız var, yine nargilesini içmek ve sohbet etmek isteyenler için sesiz ve dinlendirici bir ortamımız var. Bodrum için böylesi bir mekanın ihtiyaç olduğunu düşünüyorum. Konseptimizle , hizmetimizle ve ürün çeşitlerimizle biz güzel işlere imza atacağımızı düşünüyorum. Bu mekan aynı zamanda kentin görsel hafızasında yer alacak bir mekana dönüşecek. Felix Hookah Cafe şehrin ticari hayatında da önemli katkıda sunacak bir noktaya everilecek. Bizleri bu özel günümüzde yalnız bırakmayan herkese de teşekkürlerimi sunarım” dedi. Açılışa katılanlar sohbet etmek imkanı bulduğu gece geç saatlere kadar sürdü.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bodrum’un Yeni Yüzü: Felix Hookah Cafe Açıldı
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!