1. Haberler
  2. Genel Haberler
  3. CHP Bodrum İlçe Başkanı Tuna Işın’dan Teşekkür

CHP Bodrum İlçe Başkanı Tuna Işın’dan Teşekkür

featured

BODRUM HABER – Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, grup toplantısında çağrısını yaptığı ışıkları açma kapama eylemi Bodrum’da da yapıldı.

Yapılan eylem sonrası CHP Bodrum İlçe Başkanı Tuna Işın yazılı bir basın açıklaması yaparak eyleme destek veren Bodrum halkına ve tatil için ilçemizde bulunan misafirlere teşekkür etti.

CHP Bodrum İlçe Başkanı yazılı olarak yaptığı açıklamada şunlara yer verdi; “Teşekkürler Bodrum. Değerli Bodrumlular, kıymetli misafirlerimiz.

Genel Başkanımız Özgür Özel’in çağrısıyla dün saat 21.00’de gerçekleştirdiğimiz; “Işığını aç-kapa” eylemimize, çağrımıza gösterdiğiniz yüksek ilgi nedeniyle CHP Bodrum İlçe Örgütüm adına sizlere içten teşekkürlerimi iletiyorum. Dün akşam saat 21.00’de Bodrum Yarımadası’nda dostun-karanlığın şahit olduğu ve bizim de çok net gördüğümüz fotoğraf adeta gurur tablomuz oldu. Bu tabloyu yüreğinizle siz yarattınız. Özellikle sizler açısından sezonun en çok hareketli olduğu döneme ve saatlere denk gelmesine karşın katılımınızın bu denli yüksek olmasından bizler de bir mesajı aldık. Sizler; “Ekmek ve demokrasinin olmadığı yerde turistin de olmayacağını özellikle de bu sezon gördük” dediniz. Işığı kapattığınızda, AKP’nin karanlık ışık veren ampulüne mahkum olmadığınızı; açtığınızda da aydınlık günlere olan özleminizi ve umudunuzu dile getirdiniz.

Kıymetli misafirlerimiz sizler de; tatilde olmanıza karşın bu anlamlı etkinlikte bizleri yalnız bırakmadınız. Dün akşam saatler 21.00’i gösterdiğinde konakladığınız tesislerinizde odalarının ışını açıp-kapattınız. Gücümüze güç kattınız. Yollarımızda, meydanlarımızda, sokaklarımızda cep telefonlarınızın ışıklarını açıp-kapatarak etkinliğimize yaratıcılığınızı kattınız. Dün akşam umudu birlikte büyüttük. Örgütüm adına sizlere şunu da ifade etmek isterim. Tatil insan yaşamında önemli bir kesittir. Bu dinlenceye, eğlenceye, keyifli anlarınıza ayırdığınız bu özel zamanı böylesi bir gündem ile böldüğümüz için gerçekten bizler de üzgünüz. Takdir edersiniz ki; bu bizim de tercihimiz değildi. Dilerdik ki; bu Temmuz sıcağında yüreğimizi de serinleten güzelliklere, maviliklere dair paylaşımları birlikte yaşasaydık. Maalesef olmadı. Ama dün akşam ki iradenizle; motorları maviliklere süreceğimiz o ekmek, gül, adalet ve hürriyet günlerinin eşiğinde olduğumuzu çok net gösterdiniz. Teşekkürler Bodrum, teşekkürler kıymetli misafirlerimiz.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
CHP Bodrum İlçe Başkanı Tuna Işın’dan Teşekkür
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!