1. Haberler
  2. Genel Haberler
  3. Kent Konseyi Başkanı Arif Yılmaz Hayatını Kaybetti

Kent Konseyi Başkanı Arif Yılmaz Hayatını Kaybetti

featured
BODRUM HABER – Bodrum’da bir süredir özel bir hastanede  tedavi gören Bodrum Kent Konseyi Başkanı Arif Yılmaz, kaldırıldığı yoğun bakım ünitesinde hayatını kaybetti.
Bodrum ve deniz tutkunu 2019 yılından bu yana Bodrum Kent Konseyi başkanlığını yürüten Arif Yılmaz, pankreas kanseri nedeniyle tedavi görüyordu. Durumu ağırlaşan Yılmaz, Özel bir hastaneye  kaldırılmıştı.

Arif Yılmaz’ın bugün 03.28’de  hayatını kaybettiği öğrenildi. 62 yaşında aramızdan ayrılan Arif Yılmaz evli ve bir çocuk babasıydı.

Bodrum Kent Konseyinden yapılan açıklamada;  “Başkanımız , bir süredir Bodrum’da hastanede tedavi görmekteydi.  Kendisinin doğa için, akıl ve  bilim yoluyla verdiği mücadeleden ötürü onur duymaktayız. Yeri doldurulamaz Başkanımız Arif Yılmaz’ın kaybından ötürü derin üzüntü içindeyiz” denildi.

Arif Yılmaz’ın Cenazesi 28 Temmuz Pazar 15.00 Heredot Kültür Merkezi   Uğurlama merasiminin ardından, İkindi namazı için  Bitez Adliye Camiine getirilecek. Yılmaz, Bitez Mezarlığında toprağa verilecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kent Konseyi Başkanı Arif Yılmaz Hayatını Kaybetti
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!