1. Haberler
  2. Genel Haberler
  3. Kombine Biletler Satışa Çıkıyor

Kombine Biletler Satışa Çıkıyor

featured

BODRUM HABER – Bodrum Futbol Kulübü Başkanı Fikret Öztürk ile yönetim kurulu üyeleri, gündemde yer alan konuların açıklandığı bir basın toplantısı düzenlediler.

Toplantıda, gündemdeki konular hakkında Öztürk şu açıklamalarda bulundu.   “İnsanlar Bodrumsor’u çok değişik şekilde görecekler. Hiç umulmadık sonuçlar alacağımıza inanıyorum. Lig oyuncularımız için değişik bir lig. Hocamız oyuncularımızı bir aydır Topuk Yaylası’ndaki kampta Süper Lig için hazırlıyor. Bir maç yaptık, 3-4 maç daha yapacağız. Şu ana kadar Yusuf Sertkaya, Dimitrov, Enes Öğrüce ve Murat Sipahioğlu’nu renklerine bağlayan yeşil beyazlılarda transfer çalışmalarına devam ediyoruz. Çarşamba günü 2 sözleşme imzalanacak. Sponsorluk bedellerinin Anadolu takımlarının ortalamasından daha yüksek olduğunu söyleyen Başkan Fikret Öztürk, kombine fiyatları ile ilgili konuşarak “Kombine fiyatlarını belirlerken, tüm maçların bilet fiyatları toplamının yarısına denk gelecek şekilde düzenleme yaptık.” dedi.

Sipay Bodrum FK Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Onur Talay ise sponsorluk anlaşmaları konusunda yaptığı açıklamalarda “İsim sponsorluğu için Sipay ile anlaştıklarını, stadyumun isminin de Grey Beton Bodrum FK Stadyumu olarak adlandırılacağını ifade etti.  Sipay Bodrum FK Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Onur Talay, . Kombine bilet fiyatları ile ilgili şu açıklamalarda bulundu.

Talay, “Kombineler, Bodrumspor Passolig kartıyla alınabilecek. Geçen seneden kombinesi olanlar için 18 Temmuz Perşembe, 19 Temmuz Cuma ve 20 Temmuz Cumartesi günü öncelikli satış hakkı tanınacak. 21 Temmuz Pazar gününden itibaren genel satış başlayacak. Stadyum tadilatı nedeniyle kombine satışlarımıza Gümbet Tesislerimizde başlayacağız. Güney kale arkası da tadilat nedeniyle satışa çıkmayacak. Passolig kendi sistemi içerisinde taksitlendirme imkanı tanımaktadır. Kale arkası kombine fiyatımız 15 bin, Maraton 30 bin, VIP İ Blok 70 bin, VIP H Blok 80 bin, VIP G Blok 90 bin TL olarak belirlendi.” 4 bin 200 kapasiteli stadyumda yaklaşık bin 700 civarında kombine satışı yapılması planlanırken, fiyatı 3 ila 5 milyon arasında değişen localarda da öncelik hakkının geçen sezonki loca sahiplerinde olduğu belirtildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kombine Biletler Satışa Çıkıyor
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!