1. Haberler
  2. Genel Haberler
  3. Kuralları Hiçe Sayıp Yayaları Mağdur Ediyorlar

Kuralları Hiçe Sayıp Yayaları Mağdur Ediyorlar

featured

BODRUM HABER – Bodrum’da üst geçidi yayalardan çok motosiklet sürücüleri kullanıyor. Defalarca haber yapılan yerle ilgili henüz bir önlem alınmadığı için yayaların mağduriyetleri devam ediyor.

Bodrum Sıcak Haber ihbar hattına atılan görüntüler Ortakent Cumhuriyet caddesinde bulunan bir üst geçide ait. Oldukça işlek bir yerde olan çevresinde onlarca işletme, eğitim merkezleri, büyük bir gross market ve alışveriş merkezide olan üst geçidi yayalar kadar motosiklet sürücüleri de yolu kısaltmak için kullanıyor. Yapım olarak kademeli yürüyüşle geçilen üst geçit motosikletlerinde de burayı kendilerine aitmiş gibi kullanmalarına sebep oluyor. Kurallar gereği üst geçidi kullanan yayalar ise devamlı karşılarına çıkan motosikletler sebebi ile korku dolu anlar yaşıyor. Üstelik hızlı şekilde seyir eden motorların bir çocuğa bir yayaya çarpıp yaralamaları an meselesi oldukça dar olan yerde hem motorun hem de yayaların yan yana olmaları imkansız. Konudan şikayetçi olan vatandaşlar kurallara uymayan sürücüler  ile ilgili bir an önce önlem alınmasını ve gerekli caydırıcı cezaların uygulanmasını istiyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kuralları Hiçe Sayıp Yayaları Mağdur Ediyorlar

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!