1. Haberler
  2. Genel Haberler
  3. Meclis Temmuz Toplantısı Gerçekleşti

Meclis Temmuz Toplantısı Gerçekleşti

featured

BODRUM HABER – Bodrum Belediyesinin 2024 yılı Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Herodot Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi. Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci, toplantının başında yaptığı konuşmada bir aylık süreçteki faaliyetleri anlattı.

1’inci gündem maddesinde Yahşi Mahallesinde bulunan 2769 Sokak isminin “Doktor Muharrem Karaoğlan Sokak” olarak değiştirildi.

2’inci maddede Karakaya Mahallesi, Burun Mevkii 217 ada 1 parselde kayıtlı taşınmaza ilişkin hazırlanan “Ticaret Alanı” amaçlı 1/1000 ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı Değişikliği teklifi, İmar ve Şehircilik Komisyonu’na havale edildi.

3’üncü maddede Belediye Kanununun 24. maddesi gereğince, bir yıl süreyle görev yapacak “Şeffaflık Komisyonu”  üyeleri belirlendi, CHP’li Tayyar Gündoğan, Fuat Filiz, Emel Çakaloğlu; Ak Parti’den Halime Öztok ve Nevzat Kanber üyeliğe seçildi.

4’üncü maddede Belediyede kullanılmak üzere gsm ses, m2m data, gsm data hatları hizmet alımı ve metro ethernet internet, güvenli internet (SDWAN), radyolink (R/L), mpls vpn hizmetinin ve Belediye hizmet  alımı içerisinde  vatandaşlara ücretsiz güvenli kablosuz  internet hizmeti verilmesi amacıyla  gelecek yıllara yaygın   erişim  hizmet yüklenmesi   ihalelerinin yapılması oybirliği kabul edildi.

5’inci maddede Bodrum Belediyesi’nin TUBİTAK ve Gazi Üniversitesi ile ortak yürüttüğü 01.01.2024 tarihinde başlayan, 3 yıl süreli Driving Urban Transitions Ortaklığı 223N028 numaralı ve “15 Dakikada Sosyal ve Çevre Adalet- Kentsel Sürdürülebilir Mahallelere Geçiş İçin Araç Seti Geliştirme (JIM)” başlıklı proje kapsamında bulunan konsorsiyum anlaşması, taahhütname, anlaşma vb. ilgili tüm iş ve işlemleri yürütmek için Belediye adına Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci’ye yetki verilmesi oybirliği kabul edildi.

6’ncı maddede Fransa’nın Türkiye Büyükelçiliği ‘2024 Çevre Proje Çağrısı’ kapsamında bulunan konsorsiyum anlaşması, taahhütname, anlaşma vb. ilgili tüm iş ve işlemler için Belediye Başkanı Tamer Mandalinci’ye yetki verilmesi ve  bu proje kapsamında Belediyeye hibe edilecek 10.000 Euro tutarındaki şartlı bağışı oybirliği ile kabul edildi.

7’inci maddede Belediye Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından yürütülen, 01.10.2024 tarihinden-30.09.2027 tarihine kadar toplam 36 ay süreli araç kiralama hizmeti  alımına ilişkin gelecek yıllara yaygın hizmet yüklenmesi ihalesi yapılması oybirliği ile kabul edildi.

8- Bodrum Belediyesi Tur. İnş. Gıda Enerji San. ve Tic. AŞ’nin Genel Kurulunu toplamak, Yönetim Kuruluna başkanlık etmek ve şirketin ticari faaliyetlerini sürdürebilmek için her türlü resmi kuruluşlar ile oda, vakıf ve derneklerde şirketi temsil etmek ve mevzuattan kaynaklanan işlemleri sonuçlandırmak için Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci’ye yetki verilmesi oybirliği ile kabul edildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Meclis Temmuz Toplantısı Gerçekleşti

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!